Seyredilesi Şeyler  

Posted by Asuman Yelen in , , ,




KELİME OYUNU


Dostlar, eğer asilleriyle yedekleriyle, başlar başlamaz kaldırılan, daha ilk sahnelerinden ne olup biteceği hatta oyuncusunun ne söyleyeceği belli olan, ya da senelerdir kendi kendini tekrarlayan
ve her taraftan pıtrak gibi biten dizilerden sıkıldıysanız, kavga gürültü istemiyorsanız, şaibeli, bol sloganlı, duygu sömürüleriyle dolu hiç ödenmeyen bol paralı, iddialı yarışmalardan da bıktıysanız, sizlere, bu satırları yazdığım şu an Kanal 1 de izlemekte olduğum (bilgisayarımda saat 21.15 i gösteriyor) yukarıda ismi yazılı bu yarışmayı önermeyi bir borç bilirim.

Bu arada bu kaliteli, huzur ve sükun verici yarışmanın beyefendi sunucusu İhsan varol' un yarışmaya kibarlığı, sade tavırları ve karşısındaki insanlara (her zamanki şüphecilerin "hadi canım böyle şey olmaz mutlaka oynuyordur" diye anında karalamaya kalkışacakları kadar)
nazik ve insanca yaklaşımı ile yaptığı katkı dikkate değer.

İyi seyirler...

This entry was posted on 5.10.2009 at Pazartesi, Ekim 05, 2009 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

4 yorum

Birkaç kez denk geldi izledim, gerçekten hoş ama o saatlerde kumanda kocamın eline kenetlenmiş olduğu için kanal seçme özgürlüğüm olmuyor. Benim elime de kitap ya da mouse kenetlendiği için "istediği kanalı aç" diye cırlamıyorum adama. En azında Antalya'ya gidene kadar. (Malum burası benim babamın evi, adam deplasmanda sayılır iyi davranalım:))
Bir de TRT klasiği "Bir Kelime Bir İşlem" vardı, bilirsin mutlaka hala var. Bir nesli büyüttü maşallah hala sürmekte.
Günün güzel geçsin canım...

6 Ekim 2009 10:02

Ama mouse de benim, kitap da benim kumanda da bende dursun olmaz tabii Nurişşşş'cim :)))
Bu programın orijinalini Prime Time da yayınlıyorlar ama gece tekrarı da var. Bir kelime bir işlem için Pazar Öğleden sonraları hep birlikte otururduk TV. başına. Mehpare Çelik'le başladı galiba.(Bunda yanılıyor olabilirim.)
Sevgiler...

6 Ekim 2009 12:20
Adsız  

selamlar

Hiç kaçırmam :)

6 Ekim 2009 22:30

Sevgili Nalan,
Sakin, sinirlenmeden, huzurla seyredilecek çok fazla program olmadığı için ben de dört elle sarıldım bu yarışmaya.
Ben ruhumu sokakta bulmadım, düzeysiz programlara ezdiremem :)))

7 Ekim 2009 11:13

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin