Zavallı Mehmet  

Posted by Asuman Yelen in , , , ,







S a a t ı ı y o o r u u z.....











O, b i z i i s t i y o r . . .










B i z, o n u i s t i y o r u z. . .














G i t t i g i d i y o r . C o m.











Şaka yapıyoruz ama bana göre zavallı gencin durumu içler acısı. Haber doğru ise, sinir krizi geçiriyormuş. Umarım alacağı transfer ücreti tüm bunları telafi etmeğe yetecek bir miktardır.

Bu arada benim blog, blogluktan çıktı, arap saçına döndü. Bu ikinci sefer oluyor, elimin hamuruyla futbol işlerine karışıyorum. N'apiim, eve kapanıp kalınca, ben de şaşırdım.

Mina Urgan, Bir Dinazorun Anıları'nın bir yerinde, yaşlanmanın en avantajlı yanının, "rahatça saçmalayabilmek özgürlüğü" (kelimesi kelimesine böyle değilse de) olduğunu söyler. Ben de bu özgürlüğümü tepe tepe kullanıyorum.

Hep sevgiyle kalın.




This entry was posted on 9.06.2009 at Salı, Haziran 09, 2009 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

3 yorum

Sevgili Asuman hanim,
Futbol artik sadece erkeklerin ilgi alaninda degilki, tabiki yazin. Ben cok severim mac izlemeyi. Ama ne zaman bir erkege desem mac seyrediyorum diye ilk soru "ofsayti biliyormusun?"
Dikkat edin bu soru asla bir erkege sorulmaz:)
Ayrica evet ofsayti biliyorum:)

Ha birde ben Galatasarayliyim.
Fenerli olarak beni kovabilirsiniz:) ama ben gitmem:)

9 Haziran 2009 03:19
Adsız  

Sayın Asuman hanım,
Mehmet'in üzerindeki,Beşiktaş forması,photoshop değil,tamamen gerçektir.:)bilgilerinize sunulur:)
KUPALARIN KARTALI'ndan sevgilerle:)

9 Haziran 2009 11:09

Selam Galatasaraylı arkadaşım.İkimiz de erkek olsak, emin olun can düşmanı olurduk.Ama biz hanımlar başarabiliriz.(Ama yine de keşke G.S.lı olmasaymışınız, sizi daha çok sevebilirdim belki.:) neyse, madem uğramışsınız o kadar, kalın bari:))

Ofsaytı, üçüne de ben öğrettim. Ama şimdi burunlarından kıl aldırmıyorlar. (Daha da antipatik olmadan bu konuyu kapatıym).

Sevgiyle kalın.

9 Haziran 2009 20:49

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin