Akçay' da Sonbahar  

Posted by Asuman Yelen

 
Balkonumdan Kaz Dağları
 
 

 
 
Gezdiğim yollar, gördüğüm güzellikler...






































































This entry was posted on 6.10.2013 at Pazar, Ekim 06, 2013 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

8 yorum

Bayıldım bayıldım, çiçeklerin arkasından göl mü, deniz mi masmavi gözüküyordu o fotoğraf ve terliğin üzerine papisini koymuş köpişi çok sevdim, çiçekler muhteşem..çok talihlisin Alanay'cığım ne iyi etmişsin, kediyle seyahat olmuyor ama darısı başıma diyorum yine de:)))
sevgilerimle

6 Ekim 2013 10:46

Çok güzel bir yerdesin Asumancım... Biz Ören'den tekne ile Akçay'a geçerdik. Ben iner inmez hemen denize dalardım...Bizim gibi Karadenizlilere Akçay'ın serin denizi iyi gelir:)
Keyifle,sağlıkla otur evinde...

Sevgiler

6 Ekim 2013 10:48

Caanım Müjde' cim çook teşekkür ederim güzel yorumun için. Bir de bana Alanay demekten vazgeçsen :)) (Sanırım bu üçüncüdür bana Alanay diyorsun)
Benden de sana sevgiler...

6 Ekim 2013 13:41

Lale' cim bana göre fazlaca serin ama deniz, benim için asla vazgeçilmez bir şey değil. Havası, sakinliği bir büyüsü beni buralara çağırdı emin ol. Evler çok soğuk şu günlerde ama biz deniz kenarında dostlarla çay içerek sohbet ederek ısınıyoruz.
Çok teşekkürler, sevgiler...

6 Ekim 2013 13:48

Daha önce de yazdığım gibi, gezip görmekten hiç bıkmadığımız Akçay ve yöresinde yeni yaşamınızın ilk kışı, hele sıcak dostluklar olduktan sonra çok keyifli geçer umarım.

Çok güzel bir Pazar günü dileklerimle
sevgiler...

6 Ekim 2013 15:00

Gerçekten havaların soğuğunun aksine dostluklar ısıtıyor içimizi Mehmet Bey. Kışlarım İstanbul' da geçecek gerçi ama adı "Sonbahar" olan içinde bulunduğumuz mevsimde şu günlerde tam bir Kış soğuğu hüküm sürmekte.
Çok teşekkür ediyor ben de size güzel bir yeni hafta diliyorum...

6 Ekim 2013 19:12

Uzun zamandır buralara gelememişim ,kendimi suçlu hissettim can dostum...Ne güzel sonbaharı cennet mekanlarda geçriyorsun ,güle güle sağlık ve mutlulukla geçsin günlerin.Çicekler harika ama ben en çok mor çicekleri sevdim...Selam ve sevgiler.

8 Ekim 2013 21:32

Emin ol ben de çok uzun aralıklarla uğrayabiliyorum. Asla öyle hissetme.
Çok uzun zamandır yakalayamadığım farklı bir huzur yakaladım burada Arzu' cum. Bu çok hoş.
Çiçeklerimi beğendiğine sevindim.
Sevgiler canım...

8 Ekim 2013 23:31

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin